my recipe for ... Banana Bread

#easyclassics

Banana Bread

description/Beschreibung

banana bread // Bananenbrot
my version is: rich flavour // Meine Version ist: innen weich, außen gebacken

ingredients/Zutaten

- 4 ripe bananas/ reife Bananen
- 1 cup coconut oil/ Kokosöl
- 1/2 cup sugar/ Zucker
- 1-2 eggs/ Eier
-  Vanilla Extract/ Vanilleextrakt

- 1 1/2 cup plain flour / Mehl
- 1 tsp. baking powder / TL Backpulver
- 1 tbsp. cinnamon / TL Zimt
- pinch of salt / Prise Salz
- 4 tbsp. milk / Tl Milch
- opt. 1 cup crushed walnuts / Walnüsse
- maple sirup / Ahornsirup

directions/Anleitung

1. Heat up the oven to 180°C. //
    Backofen auf 180°C Ober/Unterhitze.
2. Mash bananas. Add the coconut oil, vanilla extract, sugar. Add egg and mix well.
    In a separate bowl mix flour, baking powder, cinnamon, salt. //
    Bananen zermatschen. Kokosöl, Vanilleextract und Zucker hinzufügen. 
    Dann das Ei und vermischen. In einer separaten Schüssel Mehl, Backpulver, Zimt und Salz 
    mischen.
3. Add the flour mixture and mix well. Add milk and mix again.
    Crush walnuts and add them as well.//
    Mehl-Mischung hinzugeben. Milch hinzufügen und mischen. Walnüsse bröseln und hinzufügen.
4. Put your batter into a greased baking tin. Draw a line and pour some maple sirup on top.
    Bake for 40mins. //
    Teig in eine mit Backpapier ausgelegte Backform geben und 40min backen.


That's it!
Guten Appetit